Cautare

3441 de rezultate pentru "targ joburi pitesti 2011" (3.20 secunde)
La data de 14 iulie 2011, in jurul orei 10:45, politisti din cadrul Brigazii Rutiere, l-au depistat in P-ta Charles de Gaulle, sectorul 1, pe G.
La data de 14 iulie 2011, in jurul orei 10:45, politisti din cadrul Brigazii Rutiere, l-au depistat in P-ta Charles de Gaulle, sectorul 1, pe G.
La data de 21 iunie 2011, in jurul orei 17:00, Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei a fost sesizat prin Dispeceratul 112 cu privire la faptul ca intr-un apartament situat in str.
La data de 11.09.2011, in jurul orei 03.10, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Bd. ... La data de 11.09.2011, in jurul orei 03.30, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Bd.
La data de 16 noiembrie 2011, politisti din cadrul Sectiei 2 l-au identificat pe U. ... La data de 16 noiembrie 2011, politisti din cadrul Sectiei 8 l-au identificat pe M.
La data de 19.11.2011, in jurul orei 02.20, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Str. ... La data de 19.11.2011, in jurul orei 02.15, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Splaiul Independentei din sectorul 6, pe V.
Lucrarile la cladirea care va rivaliza cu Romexpo au un avans de cinci luni, motiv pentru care Primaria Craiova a trebuit sa refaca graficul de plati La Centrul Expozitional si de Afaceri care se construieste pe locul fostului Targ Romanesti din Craiova s-a lucrat in sase luni cat pentru un an.
Popescu (43 de ani) are doua joburi cu norma intreaga si exceleaza in ambele: ... - In 2011 a publicat volumul de proza Viata de aruncat.
De parca in afara birourilor sefilor municipalitatii nu ar sufla vantul crizei, acestia propun cu seninatate consilierilor locali sa voteze contractarea unui imprumut bancar pentru finantarea "scaldatoarei" din Fata Luncii si a unui centru multifunctional la targ.
Avand ca unitate de masura feed-backul ultimului targ, numarul de contracte semnate de dezvoltatori in ultimele doua saptamani si numarul de persoane real interesate de achizitia unui apartament in Bucuresti, tIMOn reuneste, intr-o editie exclusivista, 40 de expozanti si 4080 de unitati locative, toate finalizate sau cu finalizare in urmatorii doi ani.
Hala viitoarei piete din cartierul craiovean 1 Mai va semana cu o aripa de avion Infiintata cu zece luni in urma, SC Piete si Targuri Craiova SRL a reusit sa termine anul 2011 pe profit.
Cel mai mare targ de nunti din Estul Europei are loc la Bucuresti in cupola Romexpo, in perioada 23 - 25 Februarie 2018.
Trenul regal, asteptat de mii de oameni cu candele in Gara Pitesti. ... Chitila (ora 14.51) â€" Titu (ora 15.41) â€" Pitesti (ora 16.46).
Cum se corecteaza astigmatismul - Corectarea astigmatismelor se face cu lentile cilindrice, de plus sau de minus, sau combinatii sferocilindrice, in functie de tipul acestora - Multe persoane apeleaza la ochelari, iar la lentile apeleaza in special sportivi din jocurile de contact, gen rugby, fotbal sau hochei Poreclit Chioru‘ la Pitesti In perioada in care Prepelita a evoluat la FC Arges, era poreclit de catre colegi Chioru‘, tocmai pentru ca inca de pe acea vreme el avea respectiva problema la ochi.
El a estimat ieri la Pitesti ca acest lucru este posibil in proportie de 80%. ... Curios este faptul ca tot ieri, si tot la Pitesti, vicepresedintele PNL Arges, Valeriu Acatrinei, a sustinut acelasi lucru.
Administratia locala a municipiului Pitesti organizeaza, de asemenea, un concert in aer liber si focuri de artificii in noaptea dintre ani. ... Primarul municipiului Pitesti, Tudor Pendiuc, a declarat corespondentului Mediafax ca pentru manifestarile de Revelion administratia locala a alocat aproximativ 14.000 de euro.
El a precizat insa ca impotriva membrilor PNL care au participat la lansarea platformei de la Pitesti nu va fi luata nicio masura disciplinara. ... In plus, membrii PNL Covasna care au participat, la Pitesti, la lansarea platformei liberale sunt amenintati de catre conducerea filialei cu excluderea din partid.
„Ca urmare a cazului Pitesti, permisele care au fost obtinute prin savarsirea unor acte de coruptie vor fi retrase. ... „Celor 3.500 de persoane, care acum sunt identificate in aceasta situatie in cazul Pitesti, le vom retrage permisul de conducere.
Deputatul social-democrat Viorel Hrebenciuc s-a prezentat, miercuri, la Serviciul Teritorial Pitesti al DNA, unde va fi audiat in dosarul in care presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, lider al PSD Arges, este cercetat pentru fapte de coruptie.
Geoana are timp sa mai reflecteze, este deschisa calea pentru orice solutie Mircea Geoana "are timp sa mai reflecteze" la raporturile sale cu partidul pana la reunirea Comitetului Executiv, a afirmat joi, la Pitesti, presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, care a adaugat ca "este deschisa calea pentru orice solutie si decizie".
google-analytics.com